Στο εστιάτοριο Moma με θέα την Ακρόπολη


Χθές το βράδυ πήγα για φαγήτο σε έναν συγκλονιστηκό χώρο στο Μοναστηράκι το εστιατόριο Moma. Με συγκλονιστική Θέα την Ακρόπολη, την παλαιά αγορά κλπ. Το φαγητό ήταν τρομερά προσεγμένο, άριστο θα έλεγα, τα ποτά σούπερ έχουν κρυφό ταλέντο, το ambiance τοπ, στην κάθε λεπτομέρεια θα καταλάβετε όταν πάτε και θα με θυμηθείτε. στον κάτω όροφο το πάτωμα είναι απο γυαλί για να βλέπεις τα αρχαία που υπάρχουν ( πραγματικά έμεινα άφωνη), στον πάνω χώρο χωρίζεται σε δύο τμήματα το μπροστά και το πίσω. Στο πίσω χώρο ναι μεν δεν έχει την θέα αλλά έχει φεγγύτη (και μιάς και είναι ανοιχτό το ΜοΜα απο το πρωί είναι θεικό), περιτρυγιρισμένο με δέντρα ελιάς, έχει ένα μεγάλο μπαρ ενδίαμεσα με τον μπροστινό χώρο που είναι ασύληπτά ζεν.
Γεμίζει η καρδία σου με το να βλέπεις πλέον τέτοιους χώρους, με πήγε πίσω πολλά χρόνια όταν ήταν της μόδας το κουτί και η πλατεία Αβυσσηνίας. Υπάρχουν δίαφοροι τρόποι για να πάς, χθες πήγα με το αυτοκίνητο και πάρκαρα στο μοναστηράκι και περπατώντας για να πάω στο ΜοΜα ένοιωθα πόσο ρομαντικά στενάκια υπάρχουν και διάφορα κουτούκια στο μοναστηράκι. Την επόμενη φορά που θα πάω μεσημέρι θα πάω με το τρένο που βγαίνει ακριβώς δίπλα στην στάση του μετρό. Το ΜοΜα βρίσκεται στην Ανδριανού 29 στο Μοναστηράκι, είναι ανοιχτό από τις 8 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για κρατήσεις πάρτε στο 2103211233. Αξίζει να πάτε είτε τετ α τετ ρομαντικό δείπνο ή με μεγάλη παρέα.

 

Πηγή: http://www.queen.gr/Samantha-Apostolopoulou/My-Athlete-s-Point-of-View/item/27719-Sto-estiatorio-Moma-me-thea-thn-Akropolh#ixzz32pFww0LB

Comments are closed.